Behandling af immunforsvar hos zoneterapeut Jannie Lind.

Immunforsvar

Forkølelser, der nærmest står i kø. Og når man tror, det er overstået, kommer influenzaen. Lyder det bekendt? Et dårligt immunforsvar bliver særligt tydeligt i efterårsmånederne. Book i dag og få hjælp gennem zoneterapi.

Rigtig mange mennesker kæmper med nedsat immunforsvar. De bukker gang på gang under for forkølelse, bihulebetændelse, lungebetændelse eller influenza og hvad dertil hører af snot, hoste, sygedage og manglende energi. Det kan også være en langvarig forkølelse eller en næsten kronisk bihulebetændelse eller lungebetændelse, som nogle har svært at slippe af med.

En anden gruppe er mennesker med kroniske lidelser, der får immundæmpende medicin og derfor har behov for at støtte op om immunforsvaret.

Zoneterapi styrker immunforsvaret

En del kommer til mig som zoneterapeut for på forhånd at styrke immunforsvaret. Efter nogle behandlinger står de stærkere inden højsæsonen for influenza, forkølelser, hoste og snotnæser sætter ind. Zoneterapi er godt til formålet, fordi behandlingen skaber balance, så immunforsvaret bliver styrket.

Andre kommer for at få behandling af en eksisterende bihulebetændelse, forkølelse eller hoste. Her kan zoneterapien også hjælpe ved dels at berolige kroppen og nervesystemet, dels at styrke luftvejene, så hosten f.eks. kan lindres.

Måske har du bemærket at du, udover et nedsat immunforsvar, også døjer lidt med fordøjelsen? Det er ikke så ulogisk, som det måske lyder, for en god del af vores immunforsvar har med tarmfloraen at gøre. Så hvis bakteriefloraen i tarmene ikke er på toppen, f.eks. efter en massiv kur med penicillin, så kan det også have en negativ effekt på immunforsvaret! Den gode nyhed er, at du kan forbedre begge dele ved hjælp af zoneterapi! Den holistiske behandling betyder nemlig, at såvel immunforsvar som fordøjelse bliver styrket for hver behandling.

Du kan læse mere om behandling af fordøjelsesproblemer her.

Zoneterapi hjælper med restitution

Noget så simpelt som at få sin nattesøvn er helt centralt i forhold til kroppens restitution. De fleste, der har haft bihulebetændelse, lungebetændelse eller en grov forkølelse ved dog også, hvor svært det kan være at finde ro. Netop i forhold til at berolige kroppen er zoneterapi ganske effektivt – se, hvad andre har oplevet i forbindelse med behandlingen.

Behandling med zoneterapi er afslappende, og allerede under behandlingen oplever de fleste en dyb følelse af afslapning. Som regel fortsætter denne følelse dagen igennem og resulterer i en god og tung søvn. 

Hvordan kan du selv styrke immunforsvaret?

Udover behandlingerne med zoneterapi, kan du også styrke dit immunforsvar med kosttilskud, vitaminer og enkle vaner i din dagligdag. Det vejleder jeg gerne om i forbindelse med behandlingen.

Det kræver forholdsvist få behandlinger at booste immunforsvaret. Efterfølgende vælger mange at holde det ved lige med en opfølgende behandling ca. hver 4. uge i vintermånederne.

Vidste du, at Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi, hvis der er stillet en lægelig diagnose?
Det kan derfor være en god idé at konsultere din læge inden besøg hos mig.

Er du i tvivl, om zoneterapi er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale.