Jannie Lind behandler med zoneterapi og øreakupunktur i klinikken.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg er zoneterapeut og hjælper dig, der døjer med små eller store skavanker, med at genoprette den naturlige balance i kroppen, så du får løst det grundlæggende problem i stedet for blot at symptombehandle

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Som zoneterapeut behandler jeg mange forskellige mennesker med vidt forskellige sygdomsbilleder i min klinik i Åbyhøj ved Aarhus, men nedenstående går ofte igen. Er du i tvivl, om zoneterapi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at skrive eller ringe og få en uforpligtende snak.

Jeg har gode erfaringer med at behandle:

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet zoneterapeut i Aarhus og har efterfølgende taget kurser i auriculoterapi (øreakupunktur). Jeg er drevet af en stærk fascination af, hvad kroppen egentlig kan holde til, selvom vi ikke altid behandler den lige godt, og hvordan man forholdsvist simpelt kan hjælpe den tilbage på rette spor, når den lidt for længe er blevet misligholdt på den ene eller anden måde. I den sammenhæng er zoneterapi et fantastisk redskab, der både giver velvære her og nu under behandlingen og øger trivslen på den lange bane. 

Mit mål som zoneterapeut er ganske enkelt, at du skal få det bedre! Farvel til symptombehandling, lappeløsninger og “det går jo nok…” og goddag til mere frihed, færre smerter og højere livskvalitet. Midlet er zoneterapi suppleret med auriculoterapi og simple råd til, hvordan du selv kan støtte op om forløbet. Din krop kan nemlig rigtig meget selv; mit job er “bare” at hjælpe den på vej.

Min historie

Jeg er “rundet af” naturvidenskaben og helt grundlæggende forholder jeg mig gerne til ting, der kan måles og vejes. Alligevel har zoneterapien altid været dét, jeg greb til, når det traditionelle sundhedssystem ikke kunne tilbyde en ordentlig løsning, og jeg har brugt zoneterapi til både vedligehold og problemløsning her og nu. 

Jeg har stort set altid kæmpet med kraftig hoste, der var svær at få bugt med, når den først havde fået fat. I en årrække løb jeg ekstra stærkt hver sommer, da jeg var ansvarlig for økonomien på en større dansk festival. Og hvert år lå jeg på briksen hos min zoneterapeut, når festivalsæsonen var ovre, fordi jeg igen var blevet forkølet og hosten ikke ville gå i sig selv igen. 

Vendepunktet

Da denne historie havde gentaget sig nogle år, foreslog zoneterapeuten, at jeg året efter skulle starte sæsonen med at få nogle forebyggende behandlinger inden jeg tog på turné, for at booste immunforsvaret. Samtidig besluttede jeg at udelade de fødevarer, som jeg vidste, jeg dårligt kunne tåle, men som jeg alligevel havde spist under turnéen, “fordi det var nemmest”. Resultatet var bemærkelsesværdigt: Jeg blev ikke forkølet! 

Til gengæld blev jeg endnu mere fascineret af zoneterapien, som jeg siden besluttede at fordybe mig i, og i dag med stolthed kan kalde for mit erhverv.

Læs om andres oplevelser med zoneterapi ved at klikke her

Jeg er RAB-godkendt og medlem af brancheforeningen TKZ.

Jannies Zoneterapi er medlem af brancheforeningen TKZ - traditionel kinesisk zoneterapi.