Zoneterapi mod hormonelle lidelser

Hormonelle ubalancer

Rigtig mange går rundt med hormonelle ubalancer og mange slår det hen og tænker at “sådan har det altid været” og “alle har jo menstruationssmerter”.

Men cyklus behøver ikke være en kæmpe rutschetur, og der er hjælp at hente, uanset om du kæmper med kraftig menstruation, fertilitetsproblemer, PMS eller voldsomme menstruationssmerter. 

Symptomer på hormonelle ubalancer

Der er mange symptomer, der kan indikere ubalance i hormonsystemet. Nogle af dem er:

Hvad betyder det for dig?

Ovenstående gener fylder rigtig meget i manges hverdag og tager dermed fokus fra dét, der er vigtigst i dit liv: Din familie, dine venner og din hverdag.

Min erfaring er, at mange kvinder mener, at deres hormonsystem fungerer “helt fint”. Altså lige bortset fra månedlige kramper, humørsvingninger, hovedpine osv…

Hvordan ville det være, hvis du kunne dyrke dit familieliv, dine interesser, se dine venner og passe dit arbejde uden at tænke på, om det passer ind i din cyklus, eller om det er en af de dage, hvor du kun kan ligge på sofaen pga. smerter?
Forestil dig, at du kunne tage til arrangementer og besøge venner uden at spekulere over, om du bløder igennem?

Eller tænk, hvilken forskel det ville gøre for både dig og din familie, hvis du ikke havde de humørsvingninger, som kan være resultatet af et hormonsystem ude af balance?

 

Zoneterapi mod hormonelle ubalancer?

Men der ER faktisk en anden mulighed end smertestillende piller og overdrevet hensyn fra resten af familien. I mange tilfælde kan zoneterapi genskabe balancen i systemet, så hovedpinen lindres, kramperne afhjælpes og humørsvingningerne reduceres. Alt sammen, mens du ligger stille og nyder behandlingen. Zoneterapien giver dig energi til at fokusere på de ting, der rent faktisk fortjener dit fokus!

Ofte kombinerer jeg behandlingen med forslag til kostændringer, kosttilskud eller homøopati. Er du i fertilitetsbehandling, kan zoneterapien støtte op om denne og hjælpe med at give dén ro, der er essentiel for fertilitetsbehandlingen – både i hovedet og i kroppen.

Hvad er andres erfaringer?

Du kan læse om andres erfaringer med mine behandlinger.

Vidste du, at Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi, hvis der er stillet en lægelig diagnose?
Det kan derfor være en god idé at konsultere din læge inden besøg hos mig.

Er du i tvivl, om zoneterapi er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale.