Jannie Lind behandler med zoneterapi og øreakupunktur i klinikken.

Det behandler jeg

Jeg behandler mange forskellige mennesker med vidt forskellige sygdomsbilleder i min klinik i Åbyhøj ved Aarhus. Fælles for dem er, at de har et ønske om at ændre på deres situation. Ønsket om ændring er væsentligt, fordi det samtidig øger engagementet i forløbet, og jo mere du arbejder med, des bedre resultat kan vi sammen opnå. Du øger f.eks. sandsynligheden for at få et godt resultat og slippe fri af dine gener ved at følge de råd om kost, vitaminer og kosttilskud, jeg ofte giver i forbindelse med behandlingen.

Et behandlingsforløb med zoneterapi kan enten være et alternativ til konventionel behandling, hvis man f.eks. ønsker at undgå de bivirkninger, traditionel medicin giver, eller komplementær behandling, hvor zoneterapien bliver et supplement til f.eks. konventionel kræftbehandling.

Ifølge lovgivningen er det ikke tilladt at komme med påstande om helbredelse ifm. zoneterapi og anden alternativ behandling. I stedet kan du læse om andres erfaringer med zoneterapi.

Jeg har gode erfaringer med at behandle:

Som zoneterapet er der nogle problemstillinger, jeg ser oftere end andre. Dem kan du læse mere om ved at klikke på emnerne nedenfor eller i menuen herover. 

Herudover virker zoneterapien beroligende på nervesystemet, så enhver form for uro, tankemylder og stress i kroppen kan ligeledes behandles med zoneterapi. Af samme grund oplever mange at falde i søvn eller døse hen under behandlingen, ligesom dybere søvn også er almindeligt efter behandlingen.

Bemærk, at hvis du tager medicin i forvejen, kan det have betydning for behandlingens effekt. Du bør dog aldrig ændre på indtag af lægeordineret medicin uden først at rådføre dig med egen læge.

Jeg er RAB-godkendt og medlem af brancheforeningen TKZ.

Jannies Zoneterapi er medlem af brancheforeningen TKZ - traditionel kinesisk zoneterapi.