Udtalelser

Din tillid og tilfredshed er helt central, når man som jeg arbejder med at styrke helbredet og fremme trivslen. Her kan du læse udtalelser fra nuværende og tidligere klienter.

Hvis du efter et forløb har været glad for behandlingen, bliver jeg både glad og taknemmelig, hvis du vil dele oplevelsen med dine venner og kolleger og/eller bidrage med en udtalelse til denne side. Har du ikke fået indfriet dine forventninger, så kontakt mig for en tilfredsstillende løsning

Du kan læse flere anmeldelser her.

Jannie er en behagelig og seriøs behandler. 

Jeg har døjet med at få luft, og jeg har prøvet flere tiltag, inden jeg kom til Jannie. 

Efter 3-4 gange fik hun virkelig fat i noget, således jeg kunne begynde at trække vejret helt ned i maven, og dermed genoptage fysiske udfordringer. Nu er det så bare om at komme i gang med træningen selv igen. 

Jannie giver god service, er ærlig omkring hendes metoder, og jeg vil ikke tøve med at vende tilbage, såfremt symptomerne kommer igen, eller der skulle dukke andet op. Det kunne også bare være forkælelse. 

God vind, Jannie!

Else, 65 år.

Jeg opsøgte Jannie, fordi jeg var svært plaget af høfeber og samtidig træt af, at den traditionelle allergimedicin gjorde mig træt og uoplagt.

I løbet af foråret og forsommeren fik jeg både auriculoterapi og zoneterapi hos Jannie. Det betød, at jeg i løbet af sommeren kunne nøjes med en enkelt allergipille om dagen, og de dage pollentallet var meget højt, supplerede jeg med lidt øjendråber og næsespray.

Sammenlignet med tidligere år, hvor jeg har taget op til 4-5 piller om dagen samt øjendråber og næsespray flere gange dagligt, synes jeg det er gået godt i år. Jeg har ikke været lige så påvirket af medicinen som jeg plejer – nok både fordi jeg har taget mindre af det, og fordi min krop bedre har kunnet håndtere det pollen, der nu var.

Så alt i alt meget godt.

Anders, 24 år.

Jannie er en skøn behandler som efterkommer de ønsker, man måtte have til behandlingen.
Hun tager sig virkelig tid til dig og giver dig den bedst mulige behandling.

Jeg har fået en masse fødselsforberedende behandling, som virkelig har gjort mig både fysisk og mentalt klar til fødslen.

Kæmpe anbefaling herfra <3

Kathrine, 26 år.

Jeg valgte Jannies Zoneterapi fordi jeg kæmpede med eksem. Jeg havde aldrig prøvet zoneterapi før og anede praktisk talt ikke hvad jeg kunne/skulle forvente.

Jannie er åben og imødekommende og var meget omhyggelig med at gennemgå de forskellige aspekter i den behandling jeg ville modtage og zoneterapi generelt. Det betød at jeg følte mig tryg og i gode hænder.

Jeg oplevede hurtigt en effekt af behandlingerne og har ikke mærket noget til eksemen siden jeg afsluttede mit forløb hos Jannie.

Jeg har altid haft et ”privat” forhold til mine fødder og bryder mig ikke om at vise dem frem – for slet ikke at tale om at lade andre røre ved dem. Det var på intet tidspunkt et issue i mine besøg hos Jannie, da hun er virkelig god til at skabe en tryg ramme og optræder professionelt i enhver henseende.

De varmeste anbefalinger herfra.

Jacob, 45 år.

Vidste du, at eksem og udslæt oftest er en form for allergisk reaktion? Læs mere om behandling af allergi og eksem.

Min datter på 11 måneder havde efter sygdom fået væske på ørerne. Hun var meget plaget af det og sov dårligt om natten.

Jeg kontaktede Jannie efter at have læst på nettet, at zoneterapi kunne hjælpe.

Efter første behandling sov min datter allerede bedre, og efter anden behandling fik vi vores ellers altid glade pige tilbage.

Jeg kan klart anbefale Jannie. Hun er meget professionel og tager sig god tid,
hvilket er vigtigt, når man har med en baby at gøre.

Sanne, mor til Holly.

Hej Jannie.
Tak for en god behandling i alle henseender. Du bad om tilbagemelding. Jeg har sovet fantastisk (roligt og dybt), mine fødder var meget levende og ekstra varme (en god, tør varme) i aftes, jeg kunne mærke at der var rørt ved min lænd og luften i maven fortsatte. I dag føler jeg ro og tyngde på den gode måde…

Kvinde, 62 år (Fortsættes…)

Jeg er så imponeret.

Har lige været til læge – og min lænd har det ikke godt – som du sagde. Han har prøvet at manupulere den, og det kan mærkes. Og vægten sagde minus 800 g i dag på godt 2 uger. Så du har tryllet ift. sukkertrang/ro og balance…

Kvinde, 62 år. (…2 uger efter første behandling)

Jeg kan varmt anbefale Jannies Zoneterapi. Jeg havde hostet i 3/4 år med afbrudt nattesøvn og energi i bund, men efter 2 gange zoneterapi er hosten væk og nattesøvnen tilbage sammen med masser af energi. Det er ikke sidste gang jeg kommer til zoneterapi.

Laila, 66 år.

Rigtig god oplevelse og behandling. Ingen tvivl om at Jannie kan finde de punkter, der har brug for opmærksomhed – på den gode måde. 

Jane.

Jeg kan varmt anbefale Jannies Zoneterapi både som behandling og som en velværeoplevelse. Jannie er grundig og god til at forklare og besvare spørgsmål.

Jeg følge mig tryg gennem hele forløbet. Prøv det!

Rikke, 47 år.

Efter hver behandling af Jannie har jeg oplevet en varm vibreren og en velvære i min krop; som efter en blid massage indvendig.

Det kan anbefales!

Kvinde, 55 år.

Jeg vil gerne anbefale Jannies Zoneterapi. Jannie er fokuseret og grundig. Jeg følte mig i trygge hænder fordi hun gerne spørger ind en ekstra gang og sørger for at have sin kunde med i behandlingen.

Lisbeth.

Jeg kan også varmt anbefale Jannies zoneterapi! Det var meget virksomt mod mine spændinger og så giver sådan en omgang virkelig god bevidsthed om ens krop, hvor det er det værker osv. SÅ godt!

Nina, 51 år.