Zoneterapi mod hormonelle lidelser

Kontakt

Enhver form for behandling er en tillidssag. Det gælder måske især, når det handler om alternativ behandling, som zoneterapi og auriculoterapi er. Derfor er det vigtigt at du ser dig grundigt for, når du vælger behandler, så du har tillid til den, du vælger.

Tillid er selvfølgelig oftest noget, man gør sig fortjent til, og jeg gør mit allerbedste hver dag i klinikken! Forhåbentlig får du her på siden et indtryk af, hvem jeg er som behandler, og om du tror, jeg kan hjælpe dig. Hvis du derudover har behov for at vide mere om mig eller min måde at behandle på, eller du er i tvivl om zoneterapi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte mig. Du finder både telefonnummer og mailformular her på siden.

Jeg har ikke fast telefontid, men hvis du ikke kan træffe mig, så læg gerne en besked eller send en sms, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Klinikken

Klinikken er en del af “Det Sunde Hus” i Åbyhøj. Der er gratis parkering ved klinikken, og bus nr. 12 kører ligeledes til døren.

Jannies Zoneterapi
Søren Frichs Vej 68
8230 Åbyhøj, Aarhus

Tlf. 4411 7433

Åbningstider:

Tirsdag: 10.00-20.00
Fredag: 8.00-17.30
Weekend: Efter aftale

Skriv til mig

OBS! Vær opmærksom på, at information sendes ikke-krypteret. Data gemmes på mailserver i det omfang, det vurderes relevant.
Du kan læse hele min persondatapolitik her.

12 + 2 =

Jeg er RAB-godkendt og medlem af brancheforeningen TKZ.

Jannies Zoneterapi er medlem af brancheforeningen TKZ - traditionel kinesisk zoneterapi.